Om oss

Memento Mori är en allians-guild på EU-Bloodhoof som bildades inför expansionen Burning Crusade där guildens första medlemmar bestod av kompisar, arbetskamrater och spelvänner. Sedan starten slutet av 2006 har guilden spelat tillsammans i instanser, samtliga raids med varierande intensitet och framgång. Den mest framgångsrika perioden var under perioden Burning Crusade t.o.m. Pandaria. Under Pandaria övergick guilden från att vara relativt allvarliga med raiding till att bli en guild av mer social karaktär och numera är raids ett inslag av många men inte det enda rådande.

Raiding

I legion försöker vi, i en avslappnad miljö, regelbundet anordna raids. Vi har inga definierade raid-dagar utan beroende på vecka och givetvis bestämt i förväg försöker vi få till raids två eller tre gånger per vecka. De vanligaste dagarna vi besöker raidinstanser är tisdagar, torsdagar och eventuellt söndagar mellan 20.00 och 22.00.

PVP

Vi har idag inget organiserat PVP-spel även om det dock finns ett antal medlemmar som regelbundet spelar både arena och bgs.

Rekrytering

Är du intresserad av att bli medlem av Memento Mori så skall du besöka denna sida.