Rekrytering

Memento Mori är en social allians-guild på EU-Bloodhoof, vi är i huvudsak en svensk guild och alla våra gemensamma aktiviteter såsom raids sker på svenska. Våra krav för medlemskap är att du förstår svenska, har fyllt 18 år, gillar en lugnare miljö och spelar på samma server som vi andra, dvs Bloodhoof/Khadgar.

Alla klasser är välkomna men vi ser helst att du redan är minst level 105 (gäller ej alts), undantag görs om du t.ex. redan är känd av oss sedan tidigare. Är du intresserad av att bli medlem så läser du klart denna sida och fyller sedan i formuläret nedan.

Viktigt, läs detta innan du ansöker.

Vi gör inte anspråk på att vara en hardcore/progression Guild. Om du söker efter en guild för att skaffa dig loot och få progression som primära mål så rekommenderar vi dig att ansöka till en av de guilder på servern som erbjuder just detta. Vi har inte definierade dagar för raid, istället försöker vi anordna raids när vi har tillräckligt med folk online. Vissa veckor kanske vi inte spelar p.g.a. arbete, familj, solsken, snöstorm eller om annat lockar. Våra mest förekommande raiddagar är dock torsdagar och tisdagar.

Rader markerade med en stjärna måste anges.


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.